Kontakt

Trenger du hjelp?

XL Tank leverer Diesel og AdBlue tanker over hele Norge og har fokus på effektive og rasjonelle løsninger i alle ledd. Tankene er produsert i både plast og stål. Kontakt oss gjerne om du har noen spørsmål om våre produkter og tjenester.

Ring oss

+47 970 67 344

Send oss en e-post

xltank@xltank.no

Kontor

Jåttåflaten 11
4020  STAVANGER
kart

Lager

Jåttåflaten 11
4020  STAVANGER
kart

Våre Samarbeids­partnere

Ansatte

Vår historie og ansatte

XL Tank leverer Diesel og AdBlue tanker over hele Norge og har fokus på effektive og rasjonelle løsninger i alle ledd. XL Tank leverer produkter til både salg og utleie for de aller fleste bransjer som f.eks bygg og anlegg, havbruk, transport, industri, sjøfart, offshore og ikke minst offentlige/kommunal sektor , eksempelvis tanker for lagring av diesel til reservekraftsanlegg. Xl Tank tilbyr både mobile ADR og stasjonære tanker, med godkjente pumper. Tankene er produsert i både plast og stål.

 

Vår visjon:

Bli en av Norges ledende leverandører på salg av diesel tanker i stål og plast.

 

Finansiering:

XL Tank kan tilby leasingfinansiering av tanker og utstyr gjennom Brage Finans AS. Leasing muliggjør regelmessig utskiftning og fornyelse av maskiner og utstyr uten kapitalkrevende utlegg. Les mer om finansiering her

Andreas Enge

Daglig leder

Vedlikehold & service

Vedlikehold og service  begynner i orienteringsfasen og varer lenge etter levering. Riktige beslutninger i orienteringsfasen vil føre til velinformert valg. Dette vil spare deg kostnader og sikrer kontinuiteten i arbeidet ditt.

Kunnskap & erfaring

Siden vi har en god del kunnskap og erfaring innenfor vårt og ditt felt, kan vi hjelpe og gi råd til deg i å gjøre det riktige valget. Dette resulterer i en installasjon som fullt ut tilfredsstiller dine behov, ønsker samt de juridiske kravene.

u

Råd og Veiledning

Råd om regelverk
Produkt råd
IBC inspeksjon
Tank installasjon vedlikehold
Tilpasning for deg!